Ötletek száma: 2
Státusz: Díjak kiosztva
Jelenlegi fázis: Megvalósítás
Lezárás dátuma: 2013.02.18.
Fődíj:

Családi luxus síelés

bracket Nyerd meg  bracket

bracket Készíts rádió-spotot  bracket

2013 márciusában különleges ajánlat várja a síelni vágyó családokat a Hotel Relax Resort-ban: azok a magyar családok, akik 2013.03.17 és 2013.04.01 között a Hotel Relax Resort pályaszálláson szállnak meg, ingyenes síoktatásban részesülnek.

A feladat

Egy maximum 30 mp hosszú, kreatív rádió-reklám elkészítése, amelyet 2013. februárjában a Gazdasági Rádió reklámblokkjaiban lehet majd hallani.

Célcsoport

Azok a magyar családok, akik a tavaszi szünetben a síelés örömét választják családi pihenéshez és számukra fontos szempont, hogy a család minden korosztálya egy helyen megtalálja a számára legörömtelibb elfoglaltságot.

 

A feladatmegoldás két szakaszból áll

I. A feladatmegoldás első szakaszában egy reklám szöveget kell kitalálni és mellé a szöveget élővé varázsoló forgatókönyvet (mi a történet, az hány szereplős, ki pontosan mikor, mit mond, milyen a háttér dramaturg) szöveg formátumban.

II. A közösség és a szakértők által legjobbnak ítélt munkák tovább jutnak a feladatmegoldás második szakaszába, ahol a feladat – a pályázott szöveg és forgatókönyv együttes alapján - elkészíteni a kész rádió-reklámot .avi formátumban.

 

A versenyzők számára további segítséget nyújt az a feladatkiíráshoz tartozó eszköztár, ahol további részleteket tudhatunk meg

‹ arról, hogy a Hotel Relax Murau miért annyira közkedvelt a magyar síelő családok körében,

‹ arról, hogy miért nevezik Kirschberget hóbiztos snowboard és síparadicsomnak.