Ötletek száma: 25
Státusz: Díjak kiosztva
Jelenlegi fázis: Megvalósítás
Lezárás dátuma: 2013.02.26.
Fődíj:

600 000 forint

bracket Nyerd meg  bracket

bracket Radics Gigi remix verseny  bracket

Készíts remixet az ország egyik legismertebb énekesnőjének!

Ezzel a címmel indított Radics Gigi és a Magneoton hanglemezkiadó remix-versenyt Gigi akkor megjelent albumán szereplő „Ruhamánia” című dalhoz

A versenyben nem voltak műfajok szerinti kategóriák, a legnépszerűbb dal győzött!

2013 február végén Radics Gigi és a Magneoton közösen hirdette ki a győztest, továbbá a feladatmegoldó közösség legkreatívabb tagjának, a legaktívabb tagjának és a legbefolyásosabb tagjának járó elismerést és díjakat, amiket a Mangeoton, a Hangáruház és az Audiózóna ajánlottak fel.

Szakmai zsűri a versenymunkákat aszerint értékelte, hogy mennyire volt egyedi a hangzás, mennyire volt változatos és zeneileg mennyire volt összetett az alkotás és mennyire volt az aktuális zenei trendeknek megfelelő a stílus.

Szépen működött a közösség együttműködése, hiszen építkezni lehetett a mások által közzétett ötletekből is. A közösség tagjaként hozzá lehetett szólni, értékelni és finomítani, összekeverni mások elképzeléseit kihasználva a szunnyadó kreativitást és az innováció erejét.

 Így hangzott a feladatkiírás

 A közösségi innováció során az amatőr hanglemez lovasok 25 Radics Gigi remixet készítettek el 2 változatban, vagyis összesen 50 remixet. A feladatmegoldó közösség márkaépítő ereje hatalmas siker volt, hiszen több, mint 4600 értékelést és több 100 hozzászólást osztottak meg a közösségi feladatmegoldás során. A közösségi innovációs és márkaépítő piactér egyéb látogatói Radics Gigi facebook rajongói táborát is szép számmal bővítették.

Végül erős versenyben a több száz fős kreatív közösség és a szakmai zsűri által legjobbra értékelt Radics Gigi remixek közül sikerült megnevezni a nyerteseket.

A legjobb Radics Gigi remixet Orosházi Ramón készítette, a feladatmegoldó közösség legkreatívabb tagja Pünkösdi Márton lett és a közösség legbefolyásosabb tagjának járó jutalmat Bicsinszki Róbert kapta meg.

 Ezennel gratuálunk mindenkinek és köszönjük az aktív részvételt!

"Hiszünk abban, hogy ez volt a leghatékonyabb módja annak, hogy megtaláljuk és jutalmazzuk a legkreatívabbakat és a legaktívabbakat, miközben hatékonyan kiaknázzuk azt a szervezetben rejlő eredeti ötlethalmazt és innovációs potenciált, amely a legfontosabb eleme mindannyiunk további fejlődésének."

/Radics Gigi/