bracket Megvalósítás  bracket

Tervezz borítót a Bookline hamarosan megjelenő könyvéhez! címmel indított feladatmegoldó közösséget a Bookline Magyarország vezető könyves webáruháza.

A Bookline kibővülésével létrejött Shopline webáruház 2012 őszétől a könyvkiadás terén is tevékeny: októbertől Bookline Könyvek márkanév alatt jelentet meg nemzetközi sikerkiadványokat és hazai kortárs könyveket.

A feladat a Bookline Könyvek egyik új kiadványa Farkas Lívia (urban:eve) Ennél zöldebb nem lesz! című könyve könyvborítójának megtervezése volt.

közösségi innováció során az kreatívok 75 kreatívat oszottak meg a közösséggel, amik közül a top 9 pályázat került be a feladatmegoldás második körébe, ahol a feladat a teljes könyvborító tervének elkészítése volt, a köny elő, hát és gerinclapjával együtt.

 

A feladatmegoldó közösség márkaépítő ereje mintegy 2 hét leforgálsa alatt több, mint 2500 értékelést generált és több 100 hozzászólást osztottak meg a közösség tagjai az együttműködés során.

 

Végül erős versenyben a több mint száz beérkezett kreatív közül a közösség és a szakmai zsűri megneveze a nyerteseket.

 

A könyvesboltokban a nyertes kreatív, Szalay Sándor munkája látható majd, a feladatmegoldó közösség legkreatívabb tagja Kovács Szandra lett, a feladatmegoldó közösség legaktívabb tagjának járó jutalmat Paráda Edit kapta meg és a legbefolyásosabbnak járó jutalmat Szalay Sándor kapta.

 

Ezennel gratulálunk mindenkinek és köszönjük az aktív részvételt!

Azt mutatja meg, hogy mennyi időd van hátra az aktuális aktív munka-szakasz határidejéig. Hátralévő idő

napórapercmp
bracket     bracket

Egy adott feladattal kapcsolatban mutatja meg azt, hogy éppen melyik munkaszakaszban jár a közösségi munka. Folyamat térkép

No. of applications: 1
Deadline: 2014.05.03.
No. of applications: 9
Deadline: 2013.05.03.
No. of applications: 9
Deadline: 2013.04.19.
No. of applications: 9
Deadline: 2013.04.19.
No. of applications: 75
Deadline: 2013.04.16.
Megvalósítás Teljes koncepció Legjobb munkák Tervezés Brainstorming

Ha kitöltöd a kérdőívet, 2x-es eséllyel indulsz a legaktívabb közösségi tagnak járó jutalomért. Kérdőív

bracket Töltsd ki  bracket