bracket Megvalósítás  bracket

Tervezz party ruhát a sugarbirddel...avagy repülj együtt a cukormadárral!...

Ezzel a címmel indított kreatív feladatmegoldó közösséget 2012 decemberében a legsikeresebb Magyar divatmárka, a sugarbird a Kreatív Magyarország közösségi innovációs és márkaépítő piactéren. Ennek során a sugarbird, amatőr ruhatervezőknek adott lehetőséget arra, hogy a 2013-as sugarbird party ruha kollekciójának egy darabját megtervezzék.

“Célunk az volt, hogy kreatív tehetségünket megosztva, vegyünk részt egy közös értékteremtésben, amely során egy olyan partyruhát alkotunk, amiben benne van egyszerre sokunk szíve, lelke és tehetségünk veleje.”

Így hangzott a feladatkiírás

A közösségi innováció 58 ruhatervet hozott a konyhára a cukormadaraknak. A feladatmegoldó közösség márkaépítő ereje hatalmas siker volt, hiszen több, mint 3400 értékelést és több 100 hozzászólást osztottak meg a közösségi feladatmegoldás során.
A közösségi innovációs és márkaépítő piactér egyéb látogatói a sugarbird facebook rajongói táborát is több 1000-el bővítették.

Végül erős versenyben a több száz fős kreatív közösség és a szakmai zsűri által legjobbra értékelt kreatív munkák közül sikerült megnevezni a nyerteseket.

A legjobb party ruha tervért járó értékes díjat Nagy Vera nyerte el, a feladatmegoldó közösség legkreatívabb tagja Kovács Dalma lett és a közösség legaktívabb tagjának járó jutalmat Utasi Andrea kapta meg.

Ezennel gratuálunk mindenkinek és köszönjük az aktív részvételt!

A sugarbird által alkotott kollekciókhoz arcukat és ötleteiket a Covergirls sikeres ötöse adja Bódi Szylvi, Dukai Regina, Zimány Linda, Horváth Éva és a csapathoz frissen csatlakozó Debreczeni Zita.

 

Azt mutatja meg, hogy mennyi időd van hátra az aktuális aktív munka-szakasz határidejéig. Hátralévő idő

napórapercmp
bracket     bracket

Egy adott feladattal kapcsolatban mutatja meg azt, hogy éppen melyik munkaszakaszban jár a közösségi munka. Folyamat térkép

No. of applications: 1
Deadline: 2020.03.26.
No. of applications: 4
Deadline: 2013.02.18.
No. of applications: 4
Deadline: 2013.01.16.
No. of applications: 4
Deadline: 2013.01.16.
No. of applications: 60
Deadline: 2013.01.25.
Megvalósítás A gyümölcs Legjobb munkák Tervezés Brainstorming